Fotograf i Mariestad

OM MIG

Om en bild säger mer än tusen ord, varför inte låta bilderna tala?

Vem är jag?

Jag heter André Nordblom, är 30 år och har jobbat som professionell fotograf sedan 2010. I dag jobbar jag mot företag inom många olika branscher som byggnader/arkitektur, arbetsmiljöbilder, tex inom turism och industri, on location eller i studiomiljö, rörlig film (mer om vad jag gör nedan och under Portfolio).

Sedan jag startade har jag drivit en fotostudio, jag har gjort timelapse-filmer under norrskenet på både Island och i nordnorge, jag har fotat bröllop i både Sverige och Norge, klättrat mellan fartyg ute på öppet hav för att få en bättre filmvinkel, hängt ut ur bilfönster för att filma bilreklam på vår vackra bästkust och fotat över 7000st (!) bostäder åt de lokala mäklarna runtom Mariestad-Skövde. Mina bilder har använts på tidningsomslag, på stora vepor á flera meter, i branschtävlingar och på många hemsidor.

Givetvis handlar mitt liv inte bara om foto. Jag älskar båtlivet, både motorbåt och segling. Och bara tanken på att leta orört puder (på främst bräda men även skidor under senare år) ger mig gåshud.
Men framförallt handlar livet om mina två kära barn Hilmer och Nora och deras grymma mamma Ida som jag träffade när jag var 15 år(!). Vi bor i vårt hus i sommaridyllen Sjötorp, vid Göta Kanal och Vänern, där jag har mycket av min släkt. En tillvaro jag njuter av varje dag. 

VAD KOSTAR DET?

Jag tar betalt för tiden jag lägger ner på planering, förberedelser och fotografering, och sedan ett fast pris per bild för all efterbehandling. I det priset ingår all hantering som sortering, redigering, retuschering, backuphantering, användningsrättigheter osv. På så vis har ni möjlighet att styra slutpriset själva och bara betala för det ni vill ha.
Önskas fast pris lämnar jag självklart en offert. I övrigt gäller:

Förarbete/Fotografering
6000:- / halvdag.
10 000:- / heldag.

Efterbehandling
Pris per bild.
Vanligtvis runt 300-500kr, beroende på hur avancerad retusch som behövs är detta individuellt och ibland kan även t
imdebitering tillämpas.

Hör av er för en offert.

Medlem i Svenska Fotografers Förbund.
Mina arkivbildspriser grundas på SFF:s prisguide. 
Minsta debiterad tid är en halvdag om inget annat överenskommit. 
Resekostnader (45kr/mil) och andra utlägg tillkommer.
I halvdag/heldagspriset ingår vanligtvis förberedelser som packning av utrustning mm. men mer krävande planering för större uppdrag, reka platser etc. ingår ej utan debiteras utöver. 

Alla priser anges exkl. moms.

VARFÖR SKA DU ANLITA MIG?

Tack vare min mångsidighet tror jag att många företag ser fördelarna med att anlita mig. Ska vi dra den korta versionen så kan jag hjälpa er att ta fram bra marknadsföringsmaterial vad det än gäller rörande stillbild eller rörlig film.

Vill du ändå höra den långa versionen?

Vare sig det handlar om porträtt på personal, verksamhetsbeskrivande bilder i industri- och fabriksmiljöer, produktbilder, lifestylebilder i fjäll eller på båt, flygfilm från ett bunkerfartyg i böljande vågor i 12 sekundmeter, film från den där flygplans-tankningen som inte får missas, reklamfilm till sociala medier, eller för att ta fram en 3D-modell på din nybyggda fastighet, så kan jag hjälpa dig. 

Listan kan göras nästintill oändligt lång på men det viktigaste är, jag kan hjälpa er att skapa värdefullt bildmaterial för att lyfta ert varumärke och marknadsföring till nästa nivå!

Hör av er så snackar vi!

Kontakta mig!
Vad kan jag erbjuda?
Flygfoto- och film

Med smidig utrustning åtar jag mig flygfotograferingar med minst 20mpxl i stillbildsupplösning och 4k/60fps i film. 

Företagsfotografering

Vare sig det är nya personalbilder, verksamhetsbeskrivande bilder till webb och tryck, rörliga instruktionsfilmer eller företagspresentationer, content till sociala medier eller en reklamkampanj så hjälper jag er.

Film

Företagspresentation, produktfilm, instruktionsfilm, a-roll, b-roll, SoMe content, listan kan göras lång. Oavsett så kan jag hjälpa dig att fånga rörligt material, ljussatt, med ljud, i rörelse. Sjävklart även uppifrån luften.

Fastighetsfotografering

Med snart 200 000 interiör- och exteriörbilder levererade till mäklar- och byggbranschen vet jag hur det funkar. Och genom min samarbetspartner Husfoto kan jag leverera 3D/360 foto för fastigheter. Privatbostad, fastighetsägare, hotell, butik, you name it!

Porträtt

Behöver ni uppdatera personalporträtten? Vare sig ni önskar porträtt i studiomiljö eller i den befintliga arbetsmiljön har jag möjlighet att hjälpa er. 

Reportage & Arkivbilder

Med över 10 år i branschen har jag samlat på mig många tusentals bilder. Hör av dig så hjälper jag dig att skapa ett komplett bildpaket till ditt reportage, vare sig jag följer med ut eller om vi letar i arkivet. 

Behind the scenes
filmare mariestad antik
flygfoto skaraborg Mariestad skövde

Behöver ni hjälp med att göra er grafiska profil tydligare med hjälp av bilder och film?

Kontakta mig!