Fotograf i Mariestad

OM MIG

Om en bild säger mer än tusen ord, varför inte låta bilderna tala?

Vem är jag?

Jag heter André Nordblom, är 29 år och har jobbat som professionell fotograf sedan 2010. Jag har drivit en fotostudio, jag har gjort timelapse-filmer under norrskenet på både Island och i nordnorge, jag har fotat bröllop i både Sverige och Norge, klättrat mellan fartyg ute på öppet hav för att få en bättre filmvinkel, hängt ut ur bilfönster för att filma bilreklamer på vår vackra bästkust och fotat över 6500st (!) bostäder åt de lokala mäklarna runtom Mariestad-Skövde. Mina bilder har använts på tidningsomslag, på stora vepor á flera meter, i branschtävlingar och på många hemsidor.

Givetvis handlar mitt liv inte bara om foto. Jag älskar båtlivet, både motorbåt och segling. Och bara tanken på att leta orört puder (på främst bräda men även skidor under senare år) ger mig gåshud.
Men framförallt handlar livet om mina två kära barn Hilmer och Nora och deras grymma mamma Ida som jag träffade när jag var 15 år(!). Vi bor i vårt hus i sommaridyllen Sjötorp, vid Göta Kanal och Vänern, där jag har mycket av min släkt. En tillvaro jag njuter av varje dag. 

VAD KOSTAR DET?

Jag tar betalt för tiden jag lägger ner på planering, förberedelser och fotografering, och sedan ett fast pris per bild för all efterbehandling. I det priset ingår all hantering som sortering, redigering, retuschering, backuphantering, användningsrättigheter osv. På så vis har ni möjlighet att styra slutpriset själva och bara betala för det ni vill ha.
Önskas fast pris lämnar jag självklart en offert. I övrigt gäller:

Förarbete/Fotografering
5000:- / halvdag.
8000:- / heldag.

Efterbehandling
Pris per bild.

Hör av er för en offert.

Mina arkivbildspriserna grundas på SFF:s prisguide. 
Minsta debiterad tid är en halvdag om inget annan överenskommit. 
Resekostnader och andra utlägg tillkommer. 

Alla priser anges exkl. moms.

VARFÖR SKA DU ANLITA MIG?

Tack vare min mångsidighet tror jag att många ser fördelarna med att anlita mig. Ska vi dra den korta versionen så kan jag hjälpa företag med i princip vad som helst vad gäller stillbild eller rörlig film.

Vill du ändå höra den långa versionen?

Vare sig det handlar om porträtt på personal, verksamhetsbeskrivande bilder i industri- och fabriksmiljöer, produktbilder i studio och verklig miljö, lifestylebilder i fjäll eller på båt, flygfilm från ett bunkerfartyg i böljande vågor i 12 sekundmeter, reklamfilm till sociala medier och i annan rörlig media, eller för att ta fram bild eller filmmaterial på er nybyggda hyresfastighet, kanske även i 3D så att besökarna kan gå runt i fastigheten, precis som på google maps? Då kan jag hjälpa dig. 

Listan kan göras nästintill oändligt lång på men det viktigaste är, jag kan hjälpa er att skapa värdefullt bildmaterial för att lyfta ert varumärke och marknadsföring till nästa nivå!

Hör av er så snackar vi!

Vad kan jag erbjuda?
Flygfoto- och film

Med smidig utrustning åtar jag mig flygfotograferingar med 20mpxl i stillbildsupplösning och 4k/60fps i film. Självklart finns utrustning för att leverera en komplett film också, inte bara från luften.

Reportagebilder

Behöver du en bilder till ett reportage? Hör av dig så hjälper jag dig att få ett komplett bildpaket till din text.

Fastighetsbilder

Med snart 200 000 interiör- och exteriörbilder levererade till mäklarbranschen vet jag hur det funkar. Men du behöver inte vara mäklare för att anlita mig! Hustillverkare, arkitekter och byggherrar är mina kunder.

Porträtt

Behöver ni uppdatera personalporträtten? Vare sig ni önskar porträtt i studiomiljö eller i den befintliga arbetsmiljön har jag möjlighet att hjälpa er. 

3D/360 foto

Genom min samarbetspartner Husfoto/Objekt360 kan jag leverera 3D/360 foto för fastigheter. Privatbostad, fastighetsägare, hotell, butik, you name it!

Arkivbilder

Med 9 år i branschen har jag samlat på mig tusentals bilder. Är det något du behöver som kanske inte är möjligt att skapa just nu? Hör av dig så kollar jag vad jag har i arkivet!

Behind the scenes
flygfoto skaraborg Mariestad skövde