Fotograf i Mariestad

OM MIG

Om en bild säger mer än tusen ord, varför inte låta bilderna tala?

Vem är jag?

Jag heter André Nordblom, är 28 år och har jobbat som professionell fotograf sedan 2010. Jag har drivit en fotostudio, jag har gjort timelapse-filmer under norrskenet på både Island och i nordnorge, jag har fotat bröllop i ett par år i både Sverige och Norge, flugit drönare från fartyg ute på öppet hav och snart fotat 6000st (!) hem åt de lokala mäklarna runtom Mariestad. Mina bilder har använts på tidningsomslag, på stora vepor á flera meter, i branschtävlingar och på många hemsidor.

Givetvis handlar mitt liv inte bara om foto, jag älskar båtlivet (har både en motor- och en segelbåt som jag tar mig an Vänern med), bara tanken på att leta orört puder i Sälen och Trysils skogar ger mig gåshud. Men framförallt handlar livet om mina två kära barn Hilmer och Nora och deras grymma mamma Ida som jag träffade när jag var 15 år(!). Att hon fortfarande orkar, all eloge till henne!

VAD KOSTAR DET?

Då alla uppdrag är unika och då vi utvecklar er idé tillsammans så utgår jag oftast från timdebitering och en uppskattad tidsåtgång, men givetvis är alla uppdrag unika. Önskas fast pris lämnar jag så klart en offert. I övrigt gäller:

1000:-/h vid all nedlagd tid såsom planering, fotografering, redigering osv.
1500:-/h vid flygfotografering. 

Arkivbildspriserna grundas på SFF:s prisguide. 

Minsta debiterad tid är 2 timmar. 
Resekostnader och andra utlägg tillkommer. 

Alla priser anges exkl. moms.

VARFÖR SKA DU ANLITA MIG?

Tack vare min mångsidighet tror jag att många ser fördelarna med att anlita mig, vare sig det handlar om porträtt på personal, verksamhetsbeskrivande bilder i industri- och fabriksmiljöer, produktbilder i studio och verklig miljö, flygfilm från ett bunkerfartyg i böljande vågor i 12 sekundmeter, eller för att ta fram bildmaterial på er nybyggda hyresfastighet, kanske även i 3D så att besökarna kan gå runt i fastigheten, precis som på google maps?

Listan kan göras nästintill oändligt lång på men det viktigaste är, kan jag hjälpa er att skapa värdefullt bildmaterial för att lyfta ert varumärke och marknadsföring till nästa nivå?

Hör av er så snackar vi!

Behind the scenes
Vad kan jag erbjuda?
Flygfoto- och film

Med smidig utrustning åtar jag mig flygfotograferingar med 20mpxl i stillbildsupplösning och 4k/60fps i film. Självklart finns utrustning för att leverera en komplett film också, inte bara från luften.

Reportagebilder

Behöver du en bilder till ett reportage? Hör av dig så hjälper jag dig att få ett komplett bildpaket.

Fastighetsbilder

Med snart 200 000 interiör- och exteriörbilder levererade till mäklarbranschen vet jag hur det funkar. Men du behöver inte vara mäklare för att anlita mig! Hustillverkare, arkitekter och byggherrar är mina kunder.

Porträtt

Behöver ni uppdatera personalporträtten? Vare sig ni önskar porträtt i studiomiljö eller i den befintliga arbetsmiljön har jag möjlighet att hjälpa er. 

3D/360 foto

Genom min samarbetspartner Husfoto/Objekt360 kan jag leverera 3D/360 foto för fastigheter. Privatbostad, fastighetsägare, hotell, butik, you name it!

Arkivbilder

Med 9 år i branschen har jag samlat på mig tusentals bilder. Är det något du behöver som kanske inte är möjligt att skapa just nu? Hör av dig så kollar jag vad jag har i arkivet!

error: Innehåll är skyddat!