Biosfärområde

…vänerskärgården med kinnekulle. Ett landskap att dö för. Vänern med sina 22 000 öar, kobbar och skär ger mat och liv till både människan och djur. Europas största insjö inbjuder till ett rikt båtliv som jag själv försöker utnyttja så mycket jag kan. Yrkesfiskare får sitt leverbröd från det djupa blå medan jag är glad om jag får en liten sketen abborre på kroken…

Härifrån har jag levererat bildmaterial till Mariestads kommun, Biosfärprogrammet, Länsstyrelsen, lokala företag och många fler.

Letar du bilder från Mariestad, Sjötorp, Vänern etc. med omnejd så hör av dig, jag har lite av varje i arkivet och kan säkert hjälpa dig! Det senaste åren är mycket material från drönare på natur, båtliv mm. och det är inte bara stillbild utan även filmklipp finns.

Vill ni prata mer om vad jag kan göra för att bygga ert varumärke starkare?

Kontakta mig!