ASKO

ASKO är ett historiskt varumärke i Sverige, det startade redan 1950 i Vara med en innovativ bondson som ville göra sin mors liv enklare genom att tillverka en maskin som tvättade kläderna åt henne. I mer än 70 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen med vardagssysslor med största möjliga miljöhänsyn. Skandinavisk design, kvalité, smarta funktioner och lösningar är ledord i deras verksamhet och här i Sverige, men kanske ännu mer utomlands, är ASKO ett exklusivt varumärke vars kunder har höga förväntningar på en produkt som håller länge, och tack vare designen man vill ska synas i sitt hem.

Jag och min eminenta vapendragare Benjamin Rudström  tog fram två instruktionsfilmer och en lastningsfilm på deras nya diskmaskin DW60. Instruktionsfilmerna visar hur man installerar maskinen med två typer av köksfrontar, medan lastningsfilmen visar vilka funktioner och finesser som finns i maskinen som underlättar ilastningen av din disk. Vi vet väl alla vart instruktionsboken hamnar efter att installationen av produkten är gjord? Nu finns den tack vare oss delvis på YouTube! Lastningsfilmen delades också upp i 16st korta filmer för sociala medier. Perfekt när man har mycket råmaterial!

Tack Ballingslöv Lidköping för att vi fick spärra av, stöka ner, släcka lampor och hållas i era lokaler i ett par dagar!

Hör av dig om ni behöver hjälp med att skapa en film från er verksamhet. De bäddas lätt in på er hemsida, kan användas i sociala medier, linkedin, YouTube etc. Film (och bild) ökar även din synlighet i sökmotorer som Google, och gör att du har större chans att komma högre i sökresultatet.

Tack för förtroendet ASKO!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!