Eftersom intresset blev så stort efter första workshopen i Actionfoto – Downhill, så blev det en till denna sommaren! Likt första gången spenderade vi helgen i Säfsen och i deras banor som passar perfekt för ”nybörjare”. Vi fotografer behöver ju också ta oss runt i systemet och då går man inte, man cyklar. Och då vill vi inte vara i de värsta backarna med stora dropp och liknande, därför passar Säfsen perfekt. Och även om du åkt några gånger innan så kommer du inte tröttna på Säfsen, de har banor även för den erfarne. Och bara 20 mil från Mariestad, bättre blir det inte!

Här kommer ett gäng bilder från workshopen där vi gick igenom lite olika saker de olika dagarna, både in actionfoto, olika val av objektiv och brännvidder, vad inställningar kan göra för känslan i bilden och lifestylebilder, alltså bilder som inte är åkning men som bidrar till känslan för sporten.

Det var oerhört kul och jag har redan fått intresse för ytterligare workshops nästa sommar, kul!

lift säfsen sommar åkning skidor cykel
säfsen cykel åkare mountainbike
workshop downhill
portrait porträtt åkare cykel
workshop portrait action sports
workshop mountainbike dude
säfsen downhill photography sweden
säfsen downhill workshop
wallride downhill sweden
downhill hopp jump action
downhill åkare porträtt
downhill åkare säfsen
cykel downhill säfsen
säfsen dimma svartvit
sommar säfsen fjällen
lift säfsen sommar
sportfoto workshop utbildning
utbildning downhill fotografera
utbildning foto downhill
säfsen downhill mountainbike
downhill säfsen mountainbike
downhill säfsen
actionfoto downhill säfsen
downhill photography workshop
actionfoto downhill