ÄNTLIGEN!

2015 fick vi vårt första barn. Då slutade jag även att blogga. Tills nu.

Kollar du på bloggen, som jag på ett fiffigt sätt gömt nere i footern på hemsidan så att inte alla ska se hur sällan jag bloggar, så ser du att jag inte har bloggat sen 2015. Då fick vi också vårt första barn, vi köpte hus och jag har bara fått mer och mer jobb sen dess. 2017 blev jag sjukskriven pga stress, 2018 fick vi vårt andra barn.

2019 startade jag AB, och har precis avrundat mitt bästa år någonsin.
Med det firar jag med en helt ny hemsida som jag slängt ihop under de sista veckorna på året, och idag på nyårsafton så går den live. Fel finns säkert, jag är trots allt fotograf, men jag har gjort alla mina hemsidor själv tidigare och det kan ju inte vara svårare nu…

Jag börjar 2020 med att vara föräldraledig med Nora, vårt andra barn, i en månad innan hon börjar förskolan. Därefter tar jag mig ann året som – så klart – kommer att bli det bästa någonsin! Och då menar jag inte bara jobbmässigt utan livet. Och jag lovar inte att jag kommer börja blogga mer. Men hemsidan är åtminstone fräsch och aktuell med lite mer av de jobb jag gjort de senaste fyra åren. Vill ni följa mig mer på veckobasis får ni hoppa över till instagram där jag mestadels håller hus, min facebook har även den pausats sen 2015.

Instagram

Hör av er om ni hittar några fel, dom finns säkert men jag kunde inte vänta längre. Nu kör vi.

Gott nytt år!