Att ta flygbilder är idag ingen dyr historia. Men vill du ha riktigt bra material så är det en annan femma. Som nämnt tidigare kör jag med två maskiner idag, en DJI Phantom 3 Professional – en liten behändig maskin som levererar över förväntan för sin lilla storlek .

Bildkvalité i 12mpx som faktiskt går att använda problemfritt till både webb och mindre utskrifter (<A3) samt att den levererar 4k i filmväg vilket är riktigt häftigt. Sedan har jag en Sky eye innovation 2x maskin där jag kör Canon 5D systemkamera till de jobben som kräver lite bättre kvalité. Denna maskin är större och lite otympligare, men levererar grymma stillbilder. Trots storleken så är det alltid värt det när man väl kollar närmare på bilderna i datorn. Smakar det så kostar det, ingenting kommer gratis.
dji phantom 3 sjötorp vänern motljus dimmadji phantom 3 sjötorp vänern motljus dimma Sky eye innovation 2x vw golf skövde Sky eye innovation 2x vänern sjötorp båt sommarflygfoto törebodafestivalen festival töreboda twisted sisters  flygfoto dimma myr töreboda mariestad flygfoto sky eye innovation regn åska oväder mariestad domkyrka kyrka flygfoto sky eye innovation regn åska oväder

Flygbilder är mycket användbart när du vill åt det där lilla extra, eller vinkla det annorlunda. Vill du sticka ut, är du mäklaren som vill nå ut bland mängden eller vill du få en översiktsbild över tomtområdet för att skissa vidare i 3D? Jag hjälper dig gärna! Hör av dig så snackar vi vidare.