Kvalité, det är något som jag förespråkar. Jag gillar inte billig skit, även om jag inte behöver ha det dyraste. Det är viktigt att sakerna fungerar som det är tänkt, utan krångel.

Därför gick valet när jag skulle beställa en stor helikopter till Sky Eye Innovations och deras maskiner. De är ledande på marknaden och används av allt från fotografer till forskare och inom industrin. Sätter du på en kamera för 50 000:- vill du inte att maskinen inte håller eller funkar som den ska, den ska vara pålitlig och fungera i alla väder. Det gör den här. Den är stor som ett as, ser ut som en stridshelikopter och skrämmer mig nästan bara jag ser den, men jäklar vilket arbetsverktyg! Nu kommer ni att få se på flygbilder! Med kvalité! Jag har sedan innan DJI:s små phantom-maskiner, men kameran på dem räcker inte riktigt så långt jag vill. Den räcker gott till webb och till de minsta trycken, säg A4, men därefter spricker upplösningen och kvalitén. Därför har jag skaffat den här, för att kunna lyfta min riktiga systemkamera.

Här har ni några bilder från ett lyft jag gjorde i veckan!

Sky Eye Innovations flygfoto mariestadFlygfoto Skaraborg mariestadFlygfoto Skaraborg skövde mariestad lidköping_MG_9114Mariestad hamn båtar solnedgångGamla stan mariestad domkyrkanFlygfoto Skaraborg mariestad töreboda