Under 2014 fotade jag över 800 objekt åt mäklare. 800 objekt. Förstår ni hur mycket det är? Inom Husfoto hamnade jag på delad 3e plats bland mest antal objekt, alltså en pallplats.

Bortser man från det faktum att konkurrenterna skickar sina bilder utomlands för redigering och därmed behöver fota mer än dubbelt så mycket objekt för att komma upp i samma pengar, och tänker på att Husfoto är Sveriges största mäklarfotoföretag så kan jag med facit i hand säga att jag var en av Sveriges mest anlitade mäklarfotografer under 2014. Då förstår ni att jag har fotat och redigerat en hel del bilder under förra året. Med det sagt tänkte jag visa några interiörbilder från i år. Det har redan fotats en hel del fina objekt, trots att marknaden knappt vaknat. Men nu går den igång på allvar och jag ser fram emot en hektisk sommar!

Interiör foto mäklare trähusinteriör foto mäklarfotograf mariestad trä grått betong industri interiör Interiörbild öppen spis vitt gammalt hus trä golv vedspis Interiör foto mäklare trähus Interiör foto mäklare mariestad gammalt hus trä golv vedspis inredning interiör arkitektur skövde Inredning interiör mäklarfoto skövde ljust fräscht trägolv vitt  interiör torsö hus natur