Jag vet inte vart jag ska börja.

Bloggen.

Över 1 år sedan senaste inlägget. Ja jisses. 2014 var ett år som jag bokstaverar JOBB. Jag har jobbat! Kollar man på siffrorna så jobbade jag 50% mer än vad jag gjorde 2013. Plus allt annat som hände under året! Vi tog steget och bestämde oss för att skaffa barn, varför vänta liksom? Vi har allt vi behöver! Stadigt med jobb, en bostadsrätt att bo i, vi har det tryggt. Att välkomna en liten mini-andré till världen var helt naturligt. Och i februari 2015 var det dags! 3280 gram och 50 cm lång kom han ut, lille Hilmer. Så söt. Helt underbar.

Hilmer

Och sedan dess har det ju vart ännu mindre tid hemsidan och bloggen. Men ikväll, ikväll smäller jag till med ett blogginlägg! Under året som gått ska jag hunnit med att fotografera över 800 objekt åt mäklare runt om i Skaraborg. Det har vart slitigt, men det har funkat. Det är inga 8-17 tider man jobbar, men det går bra ändå. Det har blivit ungefär 4000 mil i bilen, och jag har väl förmodligen blivit lika fet på köpet. Jag har fått min flickvän att gråta då hon trodde att jag ramlat ner för ett berg på ön Thassos i Grekland, jag har spytt på Camp Nou och jag har ätit dyr fisk på Island som fått min mage att balla ur helt. Jag har börjat leverera flygbilder till både mäklare, företag och kommuner/andra instanser, och satsar hårt på detta. Jag har fotat åt husleverantörer, jag har fotat arkitektur, jag har fotat bröllop. Jag har filmat åt företag, i både Sverige och i Danmark. Ska jag vara ärligt kommer jag inte ihåg allt jag gjort. Men det jag kan säga er är att det har varit ett riktigt grymt år! Här kommer en liten liten liten liten smakbit av året, resten kommer förhoppningsvis snart. Ha det fint!

inredningsfotograf interiörInredningsfoto interiör arkitektur interiörfotograf stockholm interiörfotograf stockholmBarcelona Agbar Tower Iceland Harpa architecture Thassos GreeceFlygfotograf Mariestadflygfotograf skaraborgWedding photographer Iceland Bröllopsfotograf Norrqvarn Bröllopsfotograf Norrqvarn Bröllopsfotograf Mariestad Bröllopsfotograf Mariestad Bröllopsfotograf Mariestad

Som ni vet lägger jag inte upp mer bröllopsjobb här utan alla bröllopsjobb gör jag nu under namnet The Wedding Guys som jag kör ihop med Benjamin Rudström. Ni finner vår hemsida här: theweddingguys.se

Arkitekturjobb lägger jag upp på arkitekturfotografen.se

Och hädanefter ska jag försöka att vara lite mera aktiv här på bloggen. Hemsidan ska genomgå en liten makeover så att ni enklare förstår vad jag faktiskt sysslar med, och ja, det är lite att styra upp helt enkelt. 2015 here we go!