Dagen efter julafton åkte jag direkt upp till Sälen. Vad är en jul utan snö? Vädret har ju inte varit på julens sida direkt och enda snön som kom innan var från stormen Sven, då jag var på Bali (klicka på länken för att se bilderna från första stället jag var på!). Så att åka upp till fjällen var inget svårt val. Självklart fotade jag en hel del och här kommer ett urval av bilderna!

Bröllopsfotograf HundfjälletBröllopsfotograf HundfjälletBröllopsfotograf fjällkyrkanBröllopsfotograf fjällkyrkanBröllopsfotograf skidåkningBröllopsfotograf skidåkningBröllopsfotograf skidåkning trollskogenBröllopsfotograf TrysilBröllopsfotograf TrysilBröllopsfotograf TrysilBröllopsfotograf SäfsenBröllopsfotograf SäfsenVäggen HundfjälletVäggen HundfjälletHundfjället till TandådalenBröllopsfotograf TandådalenBröllopsfotograf TandådalenBröllopsfotograf TandådalenBröllopsfotograf LindvallenBröllopsfotograf LindvallenFotograf Högfjället lindvallenFotograf Högfjället lindvallenFotograf HundfjälletFotograf TandådalenFotograf Vemdalen