Tänk med hjärtat är ett välgörenhetsevent som Anna Stenberg, 16 år, startade efter en rad tråkigheter. Det hölls 19e maj och uppslutningen var stor, Mariestads teater var proppfull! Kvällen hade ett fullspäckat schema med allt ifrån tal, musik, dans, lotteri och mycket mer. Under kvällen fick vi njuta av grym musik, sång, dans och liveframträdanden. Vi fick även lyssna på sorgsna tal där det nog inte var någon som kunde hålla tårarna borta. Det var en kväll med djupa dalar och höga bergstoppar. Den röda tråden kvällen igenom var kampen mot cancer.

barncancerfonden cancer tänk med hjärtat_F0C9943cancerfonden tänk med hjärtat barntal cancerfonden tänk med hjärtatlive sång rappare mariestad teaterdans live teater cancerfondenmariestad dans teaterlotteri vinst tänk med hjärtatlive uppträdande sångfika cancer mariestads teater mariestad cancer anna stenbergcancerfonden kampen mot cancertänk med hjärtat cancer

 

Tänk med Hjärtat var en sådan succé, den kommer definitivt att hållas igen, antagligen redan nästa år. Anna har redan hållt i några “sidoevent” kopplade till detta. Räkna med att vara i tid nästa gång för dessa biljetter går som smör! Alla pengar går oavkortat till antingen Cancerfonden eller Barncancerfonden beroende på vad du som gäst vill, så vad väntar du på? Tänk med hjärtat.

 

Hemsida: Tänk med Hjärtat