Speed Art Design är ett evenemang som kom till för över 20 år sedan. Då gick det under ett annat namn, Mariestads Motorsportfestival. Sedan dröjde det 15 år sedan nästa gick av stapeln, och i September 2013 hölls alltså den fjärde upplagan av eventet. Det pågår under en helg och smygstartar med drive in bio på fredagen för att sedan fullkomligt explodera i en kavalkad av motorfordon, konst och fart i hela staden. Flyguppvisningar, motorshow, race, svävare, i luften, i vattnet, på land, det händer saker överallt, från morgon till kväll! Årets upplaga besöktes av inte mindre än 45 000 pers. Här är några få bilder från helgen.

drive in bio speed art design 2013
speed art design helikopter mariestads hamn sommar motor hamnen mariestad speed motorcross karlsholme speed art design flyguppvisning hamnen mariestad vatten flyguppvisning speed art design motor bilar speed art design helikopter flyg mariestad monster truck rök motorshow speed art design monster truck hamn brygga event mariestad speed art design hamn Mariestad flyboard mariestad flyboard uthyrning upplevelse flyboard mariestad hamn skateboard mariestad hamn