I helgen hade jag fullt upp med att stå på bröllopsmässan i Skövde. Direkt efter mässan i söndags tog jag bilen upp till Arlanda och flög upp till Kiruna. Här ska jag nu spendera dagarna fram tills på fredag då jag flyger hem igen! Jag skulle egentligen till härjedalsfjällen men det blev avbokat i sista stund och då tänkte jag att jag skulle hitta på något kul äventyr istället för att vara hemma och jobba. Att det blev Norrland föll sig ganska naturligt vilket ni kanske förstår om ni följt mitt fotograferande det senaste.

Här kommer ett litet smakprov på vad jag fotat hittills!

norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi
norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi
norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi
norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi
norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi
_F0C0636
norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi
_MG_9908-2
_F0C1543
norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi
_F0C1845-Redigera
_F0C1855-Redigera
_F0C1738-2
norge nord sverige norrland narvik vinter fjord is snö abisko kebnekaise icehotel jukkasjärvi