Den här vintern har jag fastnat lite för stjärnhimlar. Jag har varit ute ett par gånger, mest här hemma men även i Norge, och nu när jag kollar igenom lite märker jag att jag fastnat för ett särskilt ställe. Här går det en ström i sjön, därför har isen brutits upp lite mer här än på andra ställen. Och därför gör det det hela lite mer intressant, det ser aldrig ut likadant. Det som är lite extra roligt är att jag har upplevt norrsken och andra väderfenomen på samma ställe. Jag har mer bilder från samma ställe,

Det är ett riktigt bra ställe!

stjärnhimmel stjärnor vintergatan is smälter vår snapen mariestad
stjärnhimmel stjärnor vintergatan is smälter vår snapen mariestad
stjärnhimmel stjärnor vintergatan is smälter vår snapen mariestad
stjärnhimmel stjärnor vintergatan is smälter vår snapen mariestad
stjärnhimmel stjärnor vintergatan is smälter vår snapen mariestad