Isen smälter, trycks ihop och viker sig (uppåt). Det är precis vad som hänt här. Sedan fortsätter det som en svans, rakt ut i sjön flera hundra meter. Jag vet inte exakt vad det beror på men jag har för mig att det är ganska strömt på den här platsen precis. Igår var det jäkligt klart väder och stjärnorna lös för fulla muggar. Även om jag försökte ta mig en bit från stan så lyser staden upp himlavalvet ganska bra, därav det orangea ljuset.

starry sky sweden winter stjärnhimmel vinter stjärnor vintergatan milkyway photo night stars starry sky sweden winter stjärnhimmel vinter stjärnor vintergatan milkyway photo night stars _F0C4946 starry sky sweden winter stjärnhimmel vinter stjärnor vintergatan milkyway photo night stars starry sky sweden winter stjärnhimmel vinter stjärnor vintergatan milkyway photo night stars  starry sky sweden winter stjärnhimmel vinter stjärnor vintergatan milkyway photo night stars starry sky sweden winter stjärnhimmel vinter stjärnor vintergatan milkyway photo night stars starry sky sweden winter stjärnhimmel vinter stjärnor vintergatan milkyway photo night stars