På vardagarna fotar jag mycket interiörer och exteriörer till mäklare! Oftast kommer man till fina hem men ibland kommer man till mindre fina hem. Ibland har de städat bra men ibland mindre bra. Och det är det som också är så charmigt med de här uppdragen. Man vet aldrig vad man kommer till, även om grunden alltid är densamma. Och alla trevliga människor man träffar och får prata med. Jag trivs helt enkelt!

Mäklarjobben fotar jag åt Husfoto, branschens bästa mäklarfoto-företag. Det finns många skojare och prispressare i branschen, men Husfoto är det företag som är absolut bäst och tar hand om sina fotografer. Jag stortrivs och det är ingen som tvingar mig att skriva det här utan det är helt självmant! =)

62398_30_0404 62398_30_0383 62398_30_-6 62398_30_-4 62398_30_-3 62398_30_-2 54082_42_7027
husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate husfoto akitektur mäklare byggnader interiör exteriör exterior sale agent estate

Och här ser ni mig in action när min kollega Benjamin fotar mig när jag fotar ett radhus, som även han fotar åt Husfoto. Vi är även bröllopsfotografer tillsammans under namnet WE ARE WEDDING PHOTOGRAPHERS.

IMG_0001
IMG_0009
IMG_0017