bröllopsfotografer bröllopsfotograf wedding photographer andré nordblom kärlek love

För ungefär en månad sedan fick jag en tankeställare, varför inte köra två? The parsons gör, nordica, 2brides, många gör det. Och det verkar fantastiskt kul! Så jag frågade dem om fördelarna och nackdelarna och om hur det helt enkelt var och sedan tänkte jag, äh vafan, vi kör! Jag har endast fotat en säsong med 4 bröllop (har fotat tot. 5) men jag känner redan att det vore kul att fota två. När man fotograferar två får man en helt annan täckning än när man är en bröllopsfotograf. Är man själv måste man t.ex. dela tiden på förberedelserna hos både brud och brudgum, nu kan vi vara hos varsin. Bara det är bra. Kyrkan likaså, där vill man inte springa runt och störa vigseln, nu kan vi få två vinklar på kyssen och ringbytet och när ena koncentrerar sig på brudparet och allt som händer där framme kan den andre koncentrera sig på gästerna. Därför frågade jag Benjamin Rudström om vi skulle köra ihop. Och det kommer vi göra!

Vi har valt att kalla oss WE ARE WEDDING PHOTOGRAPHERS.
För mer info kolla in vår hemsida:

http://www.weareweddingphotographers.com

och gilla vår facebooksida:

http://www.facebook.com/WeAreWeddingPhotographers