Jag verkar ha blivit officiell bröllopsfotograf i Hunnebostrandstrakten. Trots mina 20 mil enkel resa dit har jag hittills två av 2012 års fyra bröllop där samt ett i Göteborg. Och missförstå mig inte, jag tycker det är hur kul som helst! Nästa helg bär det av för årets första bröllop där vigseln hålls i Bovall och festen i Ulebergshamn. Längtar något enormt och vet att det kommer bli hur bra som helst! Här är två bilder från mitt första bröllop, det hölls dock inte på västkusten utan i Skövde, inte riktigt lika lång bilfärd. Resultatet blev riktigt bra och jag lovar er att kommande bröllop blir minst lika bra!

bröllops Fotograf wedding photographer västkusten westcoast hunnebostrand ulebergshamn smögen bovallstrand kyrka bilder sweden sverige international andré nordblom photo

bröllops Fotograf wedding photographer västkusten westcoast hunnebostrand ulebergshamn smögen bovallstrand kyrka bilder sweden sverige international andré nordblom photo