Spenderade årets första vecka i Sälen, och självklart tog jag lite bilder. Dock dröjde det tills sista dagen innan kameran åkte upp, då förstår ni hur mycket jag längtat efter att åka! GoPron spelade dock in nästan hela tiden så där kanske vi får något att kolla på, den som lever får se, här kommer i alla fall ett urval av bilderna!

bilder från Sälen

bilder från Sälen

bilder från Sälen

bilder från Sälen

Fotograf och bilder i fjällen sälen vemdalen

Fotograf och bilder i fjällen sälen vemdalen

Fotograf och bilder i fjällen sälen vemdalen

Fotograf och bilder i fjällen sälen vemdalen

Fotograf och bilder i fjällen sälen vemdalen

Fotograf och bilder i fjällen sälen vemdalen

Hade lite problem med min sändare, får bli Pocketwizard hädanefter så att jag kan lita på grejjerna! Använde Hähnel Combi TF, funkar bra men inte på så långa avstånd i kylan tydligen. Annars använde jag 5D Mark II + 85/1,2L II USM, 16-35/2,8L II USM och 70-200/4L USM. Tackar Hugo för fin åkning och alla de andra jag inte vet vilka de är!

Fler bilder kommer ut på min facebooksida om de inte redan ligger uppe. Ska även till Vemdalen V.4, hoppas på bra väder då!