Som ni redan vet delar jag fotostudion med två andra fotografer, Gabriel och Erik. Jag är här varje dag då det är mitt kontor, Gabriel är nästan aldrig här då han jobbar på sitt vanliga jobb och sitt andra vanliga jobb när han slutat på sitt första vanliga jobb och Erik, ja han driver en webbutik 🙂

Photoactive.se säljer till största del studioutrustning av den lite billigare typen. Vi har flera av studioblixtarna i vår studio, och jag måste säga att de funkar utmärkt! Tillsammans med mina Visico blixtar har vi en helt ypperlig armé om 8 blixtar + tillbehör. Hade jag inte köpt Visico hade jag absolut satsat på dem som finns på webbutiken Photoactive.se, de är lite billigare, men betydligt mer kvalité för pengarna än om man jämför med t.ex. Profoto där man betalar för märket.

Här har vi några bilder tagna i studion med blixtar från Photoactive.se

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Köpte även en GoPro HD HERO2 idag, nu jäklar ska vi filma!

Fotograf i Mariestad