Idag tryckte jag mina visitkort hos Vadsbotryck i Mariestad. Något som inte har fått se dagsljuset än är QR-koder. Det börjar komma men många tvivlar, inklusive jag. Fram tills idag. QR står för ”Quick response”, eller ”snabb respons” på svenska. Det fungerar som så att du med hjälp av din mobilkamera läser av koden, och får på så vis innehållet direkt i mobilen. Det du behöver är en smartphone, exempelvis Iphone eller en Android-telefon, och en QR-läsare app. Dessa finns gratis att ladda ner i din app-store.

Vissa använder endast koden och deras namn på sitt visitkort, men eftersom inte alla använder en smartphone än och då många förmodligen inte ens vet vad en QR-kod är, är mitt tips att komplettera ditt visitkort med en QR-kod och inte bara använda QR-koden.
Ladda ner en Qr-läsare och försök, antingen på den här bilden eller via kontaktdelen!
Så här blev mina visitkort:

Visitkort med QR-kod Fotograf André Nordblom