Idag fick jag studioblixtarna. Slet och skrek som en galning för att få upp dem ur kartongerna, det var 3 lager vilket iofs är väldigt bra då det skyddar men jag ville åt dem snabbt! Strax efter att jag var klar kom Gabriel och vi riggade upp en 60x90cm softbox och beauty-dishen i hallen och tog några bilder. Dessa är alltså bland de första 100 bilderna jag tar med studioblixtar överhuvudtaget, men något att visa blev det ändå! Ni får nöja er med ett oplanerat självporträtt på mig men därefter får ni sukta efter snygg-gabbe!

fotostudio i skaraborg

fotostudio i mariestad

fotostudio i mariestad

fotostudio i mariestad

fotostudio i mariestad

fotostudio i mariestad

Avslutar med några behind the scenes bilder! Ska bli riktigt kul när vi får tillgång till studion och kan köra igång på riktigt, men blixtarna är helt underbara och jag tror att jag kommer bli mer än nöjd!

Men vad köpte jag då? Slänger ihop en liten lista med det väsentligaste.

3 st 300W studioblixtar
3 st stativ
2 st 60x90cm softboxar
1 st 150cm octabox m. raster
1 st 55cm beauty-dish
1 st paraply
1 st spotkon m. raster
reflektorer, radiosändare, fjärrkontroll, sladdar, väska etc etc etc.. allt möljigt!

Och tidigare i veckan köpte jag:
1 st bakgrundsstativ
2 st bakgrundspapper, vit & svart
1 st grå tyg bakgrund