Senaste inlägget var i… juli!! Vad har jag gjort, vad har hänt? Jo, det ska jag berätta, lite kort. Ska nämligen på semester om 10 min!

Fotade lite Peter Wahlbeck och Riku Koponen på Mariestad Comedy Club!

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Efter bröllopet började jag följa med några husfotografer då jag skrivit avtal med Husfoto för att se hur de jobbade. Sedan fick jag i slutet av juli några jobb av dem, dels för lite träning och dels för att jag inte har någon egen mäklare än. Nu har jag gjort ungefär 25-30 jobb och det är svinkul!

Sedan bar det efter någon vecka in i augusti iväg för kickoff med Husfoto, även det svinkul och givande! Fotosnack, god mat och trevligt folk, allmänt gött. Där tog jag bl.a. denna bild under en liten utmaning vi fick (ta bilder i naturen under en viss tid, en liten tävling).

Fotograf i Mariestad

Jag har även fotat kanalrocken som kom och gästade Sjötorp!

Fotograf i Mariestad

Det har även brunnit lite i stan!

Fotograf i Mariestad

Och under denna tid har jag suttit och läst på bokföring, deklaration, moms och skatt och allt vad det heter, sagt upp mig och driver från och med igår egen firma! Har även 4 årsdag med min flickvän idag så det blir västkusten och sommarstugan tills på söndag. Grattis till oss! Tog några bilder igår, och imorses också.

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Fotograf i Mariestad

Lite halvoskönt att ta dessa bilder men vad gör man inte för konsten!

Fotograf i Mariestad

Skall försöka vara lite tajtare mellan blogginläggen!