Hej!

I detta nu kom jag precis hem från en möte. Ett väldigt roligt möte. Skrev nämligen på kontrakt på en lokal här i Mariestad. Området är Västeräng (ute vid bilprovningen för er som vet vart den är), ett industriområde där Förenade Färg har ett kontorshotell. Lokalen har en total yta på nästan 65 kvm, stort! Det finns mycket saker att göra i lokalen, stänga igen en dörröppning, in med en dörr i den andra, täcka för fönster på något bra sätt och inreda vilket inte blir det lättaste i och med storleken. Självklart kommer jag att låta er följa utvecklingen, och här kommer alltså de första bilderna.

Fotostudio i Mariestad

Fotostudio i Mariestad

Mycket skall alltså göras, men snart kommer det finnas en fotograf i Mariestad som har mycket plats plats för produktbilder, porträttbilder, stilleben mm!