Idag blev det klart, André Nordblom (jag) kommer som anställd hos Cyberworks arbeta som personlig husfotograf för Husfoto. Husfoto startades av några fotografer under tiden då husfotografin blomstrade upp. ”Husfotoföretag” fanns i mängder, och behandlade fotografen som skit. Husfoto startas och istället för ”husfotoföretaget” tar det mesta av pengarna får du som fotograf det mesta. Du binder dig inte till några krångliga avtal med små gömda klausuler och regler utan allt sköts öppet, snyggt och allt är transparent! Man blir ett i gänget. Den kanske största fördelen är att man inte konkurrerar med andra fotografer inom Husfoto, här hjälper man istället till och blir du sjuk kan förhoppningsvis någon av dina husfotografer hoppa in då alla fotar med samma stil, alla levererar under samma förutsättningar och kvalitén ser du ingen skillnad på.

Jag tror det kommer bli jätte bra det här!