Efter lördagens långa natt (vimmelfoto på Statt Mariestad) var jag otroligt seg. Men vädret var ypperligt bra, så vid fyra-fem tiden kom jag på att jag inte varit på Sandviken på flera år. Krafsade ihop båda husen (Canon 40D + 5D Mark II)  och åkte ner. Här är bilderna. (VARNING FÖR LÅNGT BILDREGN!)

Sandvikens Naturreservat, Mariestad

Sandvikens badstrand, Mariestad

Sandvikens badstrand, Mariestad

Sandvikens Naturreservat, Mariestad

Sandvikens Naturreservat, Mariestad

Helt plötsligt hamnade jag på golfbanan, och självklart passade jag på att knäppa några bilder. Med vinterjacka, mjukisbyxor, kängor och kamerautrustning försökte jag att inte störa speciellt mycket, jag kände att klädkoden inte riktigt stämde överens.

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Mariestads Golfbana

Fågel vid Mariestads Golfklubb

Gång och löparbana runt Sandvikens Naturreservat, Mariestad

Gran i motljus