Ibland händer det för mycket. Ibland händer det inget. Sedan sist har jag fotograferat väldigt mycket periodvis, det var ju trots allt över två månader sedan. Ibland har jag inte rört kameran på över en vecka. Har snöat in mig på tekniken, hade behövt rensa tankarna. Här kommer i alla fall lite bilder som kort beskriver min tid sedan sist.

Jag började 2011 med en två veckors resa till Sälen. Med bara tre soldagar blev det inte jätte mycket bilder, men några blev det allt. Pol-filtret jag fick med 16-35/2,8L II USM användes flitigt!

Jag har även prövat på att fota hockey vid två tillfällen, där jag även träffat och pratat med flera av ortens fotoprofiler. Har kört med både 40D+70-200/4L USM och 5D Mark II+16-35/2,8L II USM för att både få översiktsbilder och klassiska hockeybilder med telet, i den svartvita bilden ovan fick jag ett samtal precis innan flera spelare flög in i sargen, klubbor flög in i fotobåset och där stod jag ihopböjd med telefon mot örat. Ville ju självklart få en bild men tyvärr hann klubban som låg bara någon decimeter över huvudet ut innan bilden togs.

Denna bild har jag även sålt, den ska användas som omslag till en broschyr, publicerar mer om detta när den är tryckt.

Och vi slutar med denna bild. Även detta nummer fick jag med en bild i Fotosidan Magasin, vilket såklart var kul. Fotogurun Jan Fleischmann från Mariestad var även med och kritiserade läsarbilder i temat Vilda djur vilket var roligt att se, då vi är från samma stad. Jag ska försöka vara mer aktiv här, känns dock lite omotiverat när man inte har några läsare.