Några kompisar fick för sig att sova i vindskydd i natt, så det var där natten spenderades! Då fick jag och en till för oss att åka till ett spökhus som de sa var helt sjukt läskigt, de andra två vågade inte åka med. Så vi satte oss i bilen.


Först fick man åka skit långt på en liten krokig skogsvägTillslut kom man fram till en gård, där det första huset hade en lampa tänd. De sa att när man åker dit innan 00 slaget är det släckt, och vid 00 tänds den, och så var det varje natt. Timer? frågade jag, men timern var visst inte uppfunnen för dem. Detta huset stod bakom det. Såg lite scary ut, men inte som de skrämt upp mig innan!


Sen drog vi hemåt igen!


Det är inte jätte mycket trafik kl 03:30 en fredagsmorgon! (dock kom det någon från kanalbolaget med bil som ville komma förbi, troligtvis nattrafiken!)

  


Tråkigare va?