Torrt på bildfronten! Var och fotade igår när det var korpen match, blev inte så många roliga bilder men ett urval:
Ser ut som om domaren marscherar fram i något nazisttåg 😀
Blev som ni ser mer bilder på annat än fotboll, tråkigt ljus och färger, sport är svårt!
Har inlämning i foto imorgon också, märkte för 1,5 timme sedan att bilderna inte fanns på datorn, fick glida iväg till en kompis som tur nog hade dem, (några av dem var hans så jag lämnade över hela kittet, och tur var väl det?) och sedan åka hem och redigera. Vi ska ta siluettbilder och göra ett bildspel utav, där övergångarna ska vara noga genomtänkta. Har fortfarande inte bestämt hur slutresultatet blir men kommer lägga upp när det väl är klart! Har laddat upp med gamla siluettbilder också ifall det jag tänkt mig skulle skita sig =) Ska upp om 5,5 timmar, inte kul!