Jobbig dag idag. Var hemma från skolan, och började med att gå ut o fota rådjur. Därefter tåget från flickvännen hem, redigering av Rådjursbilder. Kolla över alla forum/hemsidor så man hänger med, därefter redigering av film som inte visade sig vara helt lätt eftersom Bränningen inte fungerade. Efter 5 skivor och en jävla massa tid fungerade det äntligen, YES! 
För att inte bli allt för arg blandade jag den sista tiden med produktfotografering för UF företaget i skolan. Tvålar i WC miljö vart det. Ska avrunda med att kolla Bardells o Co’s uppdateringar o sedan sova! Upp 6 igen, gött att det bara är cirkus två månader kvar av skolan! Sen blire tjugofyra timmar i veckan åt fotografering! Me like!
Blev relativt nöjd trots att redigeringen gjordes av en trött irriterad smått sjuk skoltrött artonåring redo att slå sönder allt i hans rum, gillar färg vs sv/v