Förra inlägget hände som ni kanske förstod utan min vetskap. Klockan var runt fem-sex så jag beslöt mig för att sova, därav ingen ytterligare uppdatering, och när jag vaknade såg jag detta. Dagen efter var det dags för 100 dagar innan studenten, och dagen efter den (igår) var jag inte kapabel för vare sig skola eller fotografering. Idag har ej heller kameran varit uppe, även om jag måste erkänna att jag var riktigt sugen på o åka ner till centrum och fota i snöslasket. 
Just nu funderar jag på ett litet projekt, en bildserie. Får skriva ner detta och återkomma om någon månad om det blir något utav det! Fick även förfrågan om jag hade någon bild som symboliserade Sjötorp (Göta Kanals startpunkt) där jag bor – till en stor skylt utmed vägen, självklart hade jag ingen passande…

Eftersom det vart lugnt med fotograferandet lägger jag istället upp några gamla bilder, denna gång med temat Macro.

avslutar med en bild på en orkidé. Visst liknar det en fågel?