Handelsbanken Mariestad

Handelsbanken Mariestad

Handelsbanken i Mariestad är det lilla bankkontoret med stor lokalkännedom. Nu må jag vara partisk då jag trots allt är deras kund, men jämfört med ett större kontor så gillar jag att del flesta på kontoret vet om vem jag är när jag ringer till kontoret och behöver deras hjälp. Det sker trots allt inte särskilt ofta, men ändå är jag inte bara ett personnummer för dem. Som den serviceleverantör jag ändå ser mig som så är det något jag går igång på.

Ett val av bank är ett trygghetsval, och jag känner mig trygg i vår relation.

Tack för förtroendet!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Metsä Tissue

Metsä Tissue

Metsä Tissue har påbörjat en enorm satsning i att bygga ut sin fabrik i Mariestad. De ska dubbla kapaciteten av deras mjukpappersproduktion och projektet resulterar samtidigt en rad förbättringar inom energieffektivitet, bullernivå, vattenförbrukning etc. Samtidigt blir en stor lokal arbetsgivare med detta ännu större. Under byggnationen kommer ca 2000 årsarbetare sysselsättas.

Jag har under 2023 börjat hjälpa dem med kommunikationsmaterial, i stillbild samt film, vid olika event och händelser. Här nedan får ni se några bilder från en tidningsartikel i deras moderbolags kommunikation, samt en snutt från en sommarhälsning från deras VD för internt bruk, men också lite event-fotografering från ett Foundation Stone event som genomfördes i slutet på augusti där de placerade delar av sin tids historia i en tidskapsel som kommer gjutas in i det nya fabriksgolvet. En kul grej som förhoppningsvis kommer öppnas först om ett par hundra år.

Tack för förtroendet!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Arkitektur

Arkitektur

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

ASKO

ASKO

ASKO är ett historiskt varumärke i Sverige, det startade redan 1950 i Vara med en innovativ bondson som ville göra sin mors liv enklare genom att tillverka en maskin som tvättade kläderna åt henne. I mer än 70 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen med vardagssysslor med största möjliga miljöhänsyn. Skandinavisk design, kvalité, smarta funktioner och lösningar är ledord i deras verksamhet och här i Sverige, men kanske ännu mer utomlands, är ASKO ett exklusivt varumärke vars kunder har höga förväntningar på en produkt som håller länge, och tack vare designen man vill ska synas i sitt hem.

Jag och min eminenta vapendragare Benjamin Rudström  tog fram två instruktionsfilmer och en lastningsfilm på deras nya diskmaskin DW60. Instruktionsfilmerna visar hur man installerar maskinen med två typer av köksfrontar, medan lastningsfilmen visar vilka funktioner och finesser som finns i maskinen som underlättar ilastningen av din disk. Vi vet väl alla vart instruktionsboken hamnar efter att installationen av produkten är gjord? Nu finns den tack vare oss delvis på YouTube! Lastningsfilmen delades också upp i 16st korta filmer för sociala medier. Perfekt när man har mycket råmaterial!

Tack Ballingslöv Lidköping för att vi fick spärra av, stöka ner, släcka lampor och hållas i era lokaler i ett par dagar!

Hör av dig om ni behöver hjälp med att skapa en film från er verksamhet. De bäddas lätt in på er hemsida, kan användas i sociala medier, linkedin, YouTube etc. Film (och bild) ökar även din synlighet i sökmotorer som Google, och gör att du har större chans att komma högre i sökresultatet.

Tack för förtroendet ASKO!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Friluftsliv

Friluftsliv

Här har jag samlat friluftsbilder från flera olika fotograferingar. Vissa är från kunduppdrag medan andra är från egna äventyr ute i fjäll, skog och sjö.

Oavsett om du letar arkivbilder för platshållare på webb, är en tillverkare av friluftsprodukter eller letar lifestyle-content till SoMe eller liknande så är du välkommen att höra av dig om du behöver hjälp. Jag har ett stort bildarkiv med bilder som är möjliga att köpa rättigheter till, och självklart hjälper jag er mer än gärna att ta fram unikt material för just er verksamhet. Allt ovan nämnda gäller självklart även rörlig film.

Tillsammans gör vi ert varumärke starkare!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Arbetsmiljöbilder

Arbetsmiljöbilder

Bilder från er verkliga arbetsmiljö höjer trovärdigheten och skapar en verklig relation till era kunder. Det räcker med att besöka en hemsida där bilderna är köpta stockphotos, alltså generella bilder fotade någonstans i världen i syfte att använda för vem som helst. Jämför känslan på denna sida med en annan vars bilder är tagna från den genuina verksamheten, där miljön känns igen, man ser logotyper och produkter som är hör till verksamheten, du har människor som faktiskt jobbar på plats vilka kunderna kommer möta den dag de kommer i kontakt med er. Här kan jag hjälpa er göra skillnad, och skapa mervärde.

Jag har verktyg och utrustning för att skapa bildmaterial – både stillbild och rörlig film – från alla typer av verksamheter.
Porträtt inomhus, utomhus, flygfoto från luften, över vatten, under vatten, i befintlig miljö, i studiomiljö, you name it.

Det viktigaste för mig är att er marknadsföring når er målgrupp, det är där mitt arbete kan göra skillnad för er verksamhet.

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Lursta

Lursta

Lursta är ett varumärke från Lyrestads Gjuteri, med fokus på hushållsprodukter tillverkade i gjutjärn från deras hållbara produktion.

Tack för förtroendet!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Prodma

Prodma

Prodma AB utvecklar och tillverkar apparater för kyla, värme och avfuktning åt etablerade varumärken i Electrolux gamla lokaler i Mariestad. De erbjuder även konsulttjänster åt andra bolag.

Webbyrån Oxit tar under 2022 fram en ny webbplats åt Prodma och i samband med det hjälpte jag till att ta fram både stillbilder samt en enklare film från verksamheten. Filmen gjordes främst med hjälp av drönare inne i fabriken. En ganska svår uppgift då det ibland var tajta marginaler mellan produktionen och slangar, elkablar, stolpar etc. för att inte tala om störningarna som det ger när man flyger nära el och metall. En drönare är inte gjord för att flyga inomhus i en fabrik, men vad gör man inte för att få rätt filmmaterial.

Tack för förtroendet!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Västsverige – Hållbarhetsklivet -22

Västsverige – Hållbarhetsklivet -22

2021 genomförde Turistrådet Västsverige en bild-kampanj för att hjälpa verksamheter som tänker lite extra mycket på hållbarhet. Turistrådet Västsverige är alltså Västra Götalandregionens verksamhet för att bidra till en hållbar utveckling av den västsvenska besöksnäringen i syfte att marknadsföra destinationen Västsverige, och jag är glad över att de anlitar mig till deras hjälp med bildmaterial.

I år var det alltså dags igen, och även denna gång fick jag i uppdrag att hjälpa fem stycken företag här i mitt närområde. Den här gången blev det tre stycken hotell/vandrarhem med olika önskemål om bildbehov, ett upplevelsecenter samt ett ställe med livemusik och mat – alla verksamheter lika grymma på sitt sätt! Det roligaste med dessa uppdrag är dels så klart att få hjälpa dem få bättre bildmaterial, men också att komma under skinnet på verksamheterna och lära känna dem bättre och framförallt människorna bakom som kämpar var dag för att göra det bästa för sina gäster.

Lilla Björkö – Vristulven Äventyrscenter – Lugnås Ekohotell – BriQ Hotell Hova – Norrqvarn Hotell & Konferens

Turistrådet Västsverige driver också instagramsidorna Västsverige/Westsweden.

Tack för förtroendet!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!

Västsverige – badkampanj

Västsverige – badkampanj

Turistrådet Västsverige är Västra Götalandregionens verksamhet för att bidra till en hållbar utveckling av den västsvenska besöksnäringen i syfte att marknadsföra destinationen Västsverige. Turistrådet Västsverige driver också vastverige.com samt instagramsidan Västsverige/Westsweden.

Inför kommande höstlov, sportlov etc. ville de ta fram bilder samt rörlig film på glada barn i badhus, och av en tillfällighet genomfördes ett reparationsarbete på delar av Nolhaga Parkbad i Alingsås, vilket öppnade upp för att vi skulle kunna göra en fotografering där utan att få med andra människor på bild.
Under en varm (och fuktig) förmiddag i augusti fotograferade vi därför i flera olika miljöer, samt att jag i samma veva passade på att filma lite för att ha något rörligt material från samma miljö. Filmklippen ska Västsverige använda i sin kommunikation och levererades därför optimerade och oredigerade för dem att jobba med framöver. Kul uppdrag!

Tack för förtroendet!

Vill ni ha hjälp med att skapa något liknande?

Kontakta mig!