Priser

Interiör/exteriör, reklam, eller annan form av fotografering

  • 1 000 SEK/h
  • 4 000 SEK/halvdag
  • 8 000 SEK/heldag

Fri användningsrätt i all form av marknadsföring under obegränsad tid. För spec. info,kontakta mig. För längre uppdrag/samarbeten, kontakta mig för offert.

Resekostnader, boendekostnader och/eller andra kostnader tillkommer.
Alla priser angivs exkl. moms.

__________________________________________________________

Flygfotografering

Beroende på vad bilderna ska användas till har jag två olika helikoptrar. Den ena är lite mindre och smidigare, där bilderna fungerar utmärkt för webb-användning. Bilderna kan skrivas ut upp till 30x40cm, men därefter börjar upplösningen att spricka. Denna använder jag till mina mäklaruppdrag och vid de tillfällen där den stora helikoptern är för klumpig. För de lite mer krävande jobben har jag en större maskin, en Sky Eye innovations 2x-maskin där jag använder min vanliga systemkamera på (Canon 5D). Du får med andra ord lika bra bildkvalité från luften som från marken. Att använda den är ett lite större projekt, den är över en meter stor, men är den maskin som jag vanligtvis kommer att använda. Med denna kan jag lyfta ”i princip vad som helst”, att t.ex. lyfta ett RED-system är inga egentliga problem.

Vid flygfotografering tar jag en startavgift för varje uppdrag samt löpande timdebitering under uppdragets gång (all tid som rör uppdraget, som fotografering och redigering). I dessa priser ingår sedan bilderna samt fri användningsrätt för det ändamål materialet (bild/film) beställdes för.

  • 4 000 SEK i startavgift
  • 1 000 SEK/timme alt. pris per bild.

Önskar ni enklare hjälp såsom en bild över stan eller liknande i närheten av Mariestad, kontakta mig för offert, vänligen speca vad ni behöver och användningsområdet så hjälper jag er.

__________________________________________________________

Bröllopsfotografering

Ett bröllop är så mycket mer än bara vigseln. Hela dygnet är tillägnat bara för er, det är en av de största dagarna i ert liv, och allt ska dokumenteras. Det är en story värd att minnas. Därför fotograferar jag endast hel- och halvdagar för att dokumentera allt som händer. Allt. Sminkningen, håret, porträttsessionen, vigseln, skålen, minglet, festen. Kramarna, tårarna, barnens lek, detaljerna, omgivningen. Allt.

Kollar ni på bilderna efter 20 år bryr ni er inte om att ni sparade några kronor på att anlita en billig fotograf. Det är inte viktigt längre. Ni vill ha bra bilder från er dag, och det får ni om ni anlitar en bröllopsfotograf. Inte bara bra, utan helt magiska, sagolika bröllopsbilder.

Jag tycker att er bröllopsdag är viktig att minnas. Det är en av de viktigaste dagarna i era liv och den storyn är värd att berätta. Därför håller jag på med storytelling. Och därför fotar jag tillsammans med en annan fotograf under namnet The Wedding Guys. Därför uppdaterar jag inte den här hemsidan längre med bröllop, och det är inte här ni ska höra av er utan kolla in vår gemensamma hemsida här:

The Wedding Guys

__________________________________________________________

Porträttfotografering

Vi fotar i ca 30 min varpå ni får välja ut bilder som jag sedan grundredigerar. När fakturan är betald laddas bilderna ned digitalt, alt. levereras på skiva.

• 1-2 st bilder – 1500 SEK

• 5 st bilder – 2000 SEK

• 10-15 bilder – 3000 SEK

Lättare redigering/grundställning ingår på antal valda bilder, önskas mer avancerad redigering, exempelvis retuschering, alltså borttagning av finnar etc. debiteras timtaxan för ytterligare redigering.

Ytterligare redigering – 1000 SEK/h.

Priset angivs exkl. moms

__________________________________________________________

Bildbank

I min bildbank har jag hundratusentals bilder tagna från 2009 och framåt efter mina första år som fotograf i Mariestad. Söker du något speciellt? Kontakta mig så skall jag se om jag har något som passar dina önskemål. Vid försäljning av arkivbilder grundar jag min prissättning på Svenska Fotografers Förbunds riktlinjer.