Priser

Interiör/exteriör, reklam, eller annan form av fotografering

  • 1 000 SEK/h
  • 5 000 SEK/halvdag
  • 8 000 SEK/heldag

Fri användningsrätt i all form av marknadsföring under obegränsad tid. För spec. info,kontakta mig. För längre uppdrag/samarbeten, kontakta mig för offert.

Resekostnader, boendekostnader och/eller andra kostnader tillkommer.
Alla priser angivs exkl. moms.

__________________________________________________________

Flygfotografering

Att höja blicken och ta bilder från nya vinklar är idag a och o för att fånga betraktarens intresse. Självklart erbjuder jag flygbilder från ovan, med god kvalité.

  • 4K-film upp till 60fps slow-motion
  • 20mpx stillbilder

I dessa priser ingår sedan bilderna samt fri användningsrätt för det ändamål materialet (bild/film) beställdes för.

  • 1 500 SEK/timme alt. pris per bild.

Önskar ni hjälp med arkivbilder såsom en bild över stan eller liknande i närheten av Mariestad, kontakta mig för offert, vänligen speca vad ni behöver och användningsområdet så kan jag snabbare hjälpa er.

__________________________________________________________

Bröllopsfotografering

Från och med 2018 har jag lagt bröllopsfotograferingarna på is. Det finns helt enkelt inte tid till att jobba även helger, och det främst på sommaren när jag behöver tid för mig och min familj. Därför har jag beslutat att inte åta mig några bröllopsfotograferingar tills vidare.

Ett bröllop är så mycket mer än bara vigseln. Hela dygnet är tillägnat bara för er, det är en av de största dagarna i ert liv, och allt ska dokumenteras. Det är en story värd att minnas. Därför fotograferar jag endast hel- och halvdagar för att dokumentera allt som händer. Allt. Sminkningen, håret, porträttsessionen, vigseln, skålen, minglet, festen. Kramarna, tårarna, barnens lek, detaljerna, omgivningen. Allt.

Kollar ni på bilderna efter 20 år bryr ni er inte om att ni sparade några kronor på att anlita en billig fotograf. Det är inte viktigt längre. Ni vill ha bra bilder från er dag, och det får ni om ni anlitar en bröllopsfotograf. Inte bara bra, utan helt magiska, sagolika bröllopsbilder.

Jag tycker att er bröllopsdag är viktig att minnas. Det är en av de viktigaste dagarna i era liv och den storyn är värd att berätta. Därför håller jag på med storytelling. Och därför fotar jag tillsammans med en annan fotograf under namnet The Wedding Guys. Därför uppdaterar jag inte den här hemsidan längre med bröllop, och det är inte här ni ska höra av er utan kolla in vår gemensamma hemsida här:

The Wedding Guys

__________________________________________________________

Bildbank

I min bildbank har jag hundratusentals bilder tagna från 2009 och framåt efter mina år som fotograf i Mariestad. Söker du något speciellt? Kontakta mig så skall jag se om jag har något som passar dina önskemål. Vid försäljning av arkivbilder grundar jag min prissättning på Svenska Fotografers Förbunds riktlinjer.